Contact - Modalitate de contact
Modalitate de contact

Adresa de email:

Noutate: Montajul ...

| 2011-01-01 |

Montajul ...

Beneficiati de montaj gratuit la orice statie de dedurizare pina in data de 15 martie 2011.

Cunoscandu-se binefacerile apei pure, va este foarte usor sa intelegeti avantajele acestui sistem, firma noastra cauta distribuitori pentru produsele de tratare si filtrare a apei prezentate pe site.

[ Detalii ]

 

Va punem la dispozitie cateva imagini cu echimamentele oferite.

[ Detalii ]

Adresa:
Bld. Constructorilor, Nr. 16A
Sector 6, Bucuresti

Telefon:
+40-727.958.167

Tel./Fax:
+40-21-220.00.82

eMail:
office@margas.ro

Conditii generale pentru utilizarea site-ului

1.Introducere

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului Margas Construct SRL www.sistemetratareapa.ro de catre potentialii vizitatori sau clienti.
Accesand si navigand pe acest site, acceptati, de facto, termenii de utilizare descrisi in continuare.

2. Continutul informatiilor site-ului

Nici o informatie prezenta pe acest site nu va fi considerata drept oferta de produse sau servicii in general, venind din partea Margas Construct SRL.

3. Neangajarea raspunderii

Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor Margas Construct SRL.
Margas Construct SRL nu va acorda nici o garantie referitoare la:
a) evitarea utilizarii anevoioase sau intreruperii in utilizare a site-ului;
b) neafectarea in sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
c) inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.
Astfel Margas Construct SRL nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

4. Drepturile asupra continutului site-ului

Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute in acest site sunt proprietatea Margas Construct SRL, care isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila.
Intregul continut al site-ului Margas Construct SRL (www.sistemetratareapa.ro) este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de Margas Construct SRL. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea Margas Construct SRL.

5. Obiectivul continutului site-ului

Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte.
Margas Construct SRL nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizare unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.
Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate in site este rugata sa contacteze Margas Construct SRL prin unul din mijloacele afisate in pagina "Contact" a site-ului, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, taxelor, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

6. Informatii personale

Cand prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atat mai necesar in cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.
Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul in care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile Margas Construct SRL, dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.
Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

7. Legatura cu alte site-uri

Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de Margas Construct SRL utile in legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. in cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.
Margas Construct SRL nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere pe site-ul sau.

8. Informatii oferite prin intermediul site-ului

Orice persoana care viziteaza site-ul Margas Construct SRL (www.sistemetratareapa.ro) si care ii ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre Margas Construct SRL in vederea efectuarii de studii de piata; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; realizarii de catre Margas Construct SRL a operatiunilor de recrutare de personal; solutionarea de catre Margas Construct SRL a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate ; alte activitati intreprinse de Margas Construct SRL si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.
Margas Construct SRL va pastra confidentialitatea acestor informatii.
Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu prevederile legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavaoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii 'Contact' din site.
Am citit cele enuntate mai sus si declar ca sunt de acord cu continutul acestor conditii generale de utilizare.