Contact - Modalitate de contact
Modalitate de contact

Adresa de email:

Noutate: Montajul ...

| 2011-01-01 |

Montajul ...

Beneficiati de montaj gratuit la orice statie de dedurizare pina in data de 15 martie 2011.

Cunoscandu-se binefacerile apei pure, va este foarte usor sa intelegeti avantajele acestui sistem, firma noastra cauta distribuitori pentru produsele de tratare si filtrare a apei prezentate pe site.

[ Detalii ]

 

Va punem la dispozitie cateva imagini cu echimamentele oferite.

[ Detalii ]

SC Margas Construct SRL este o societate cu capital integral romanesc, avand un personal tanar si dinamic, bine pregatit profesional care vine in intampinarea nevoii dumneavoastra de confort si calitate. Un mare accent este pus pe informarea corecta a clientului si pe promovarea celor mai noi si performante materiale si tehnologii in instalatii.

Inca de la inceput principalul obiectiv este asigurarea unei calitati deosebite a echipamentelor si serviciilor oferite clientilor, in acest sens oferta societatii este construita in jurul unor producatori de renume.

Avem in vedere o economie cat mai mare de energie conventionala, ceea ce pentru dumneavoastra inseamna importante scaderi de costuri

Pentru ca secolul XXI incepe sa se deruleze sub semnul marii expansiuni tehnologice si informationale. Schimbarea tipului de relatii inter-umane datorate acestei expansiuni duce printre altele la o nevoie tot mai mare de energie. Rata de crestere a necesarului de energie (electrica, termica etc), impusa de nevoia de satisfacere a noilor standarde de viata, este greu de estimat nu numai pe termen lung ci si de la un an la altul.

Este, prin urmare, nu numai interesant ci chiar obligatoriu, sa ne preocupam de gasirea si promovarea de noi tehnologii si aplicatii privind utilizarea resurselor energetice neconventionale: energie solara, termala, pompe de caldura etc. care prezinta clar o intreaga serie de avantaje in raport cu cele clasice:
• sunt in totalitate ecologice,
• sunt practic inepuizabile,
• nu implica instalatii de prelucrare sau transport a resurselor, inainte de utilizare.

Un sfat bun constituie primul pas pe care il faceti in alegerea sistemului de incalzire al casei sau al altor produse de care aveti nevoie. Suntem oricand gata sa stabilim o intalnire cu Dvs.

Nu trebuie decat sa ne contactati telefonic sau prin e-mail. Specialistii nostri va vor ajuta sa alegeti produsul sau serviciul cel mai potrivit pentru dumneavoastra, totodata asigurand si montajul ireprosabil la termenul stabilit de comun acord.

Ne propunem ca locuinta sau sediul firmei Dvs. sa devina spatiul placut pe care vi-l doriti si care sa indeplineasca cele mai exigente sandarde de calitate si confort.

NOI SUNTEM SOLUTIA CONFORTULUI TAU!

Suntem o firma ce comercializeaza, proiecteaza, monteaza si executa instalatii de specialitate, dupa cum urmeaza:

  • Instalatii de incalzire in pardoseala;
  • Instalatii de incalzire solara;
  • Sisteme de tratare a apei;
  • Centrale termice;
  • Instalatii sanitare si de canalizare.
  • Filtre Industriale
  • Sisteme De Filtrare